Jade-Yolanda Huhtamäki, testissä uudet Six Deuce housut!

2014 kisakausi oli sponsoriurheilijallemme Jade-Yolanda Huhtamäelle kiireinen. Kuukauden aikana neljät kisat joista 2 kisaa oli kansainvälisellä tasolla. Siitä huolimatta Jade ehti aktiivisesti kirjoittamaan blogiaan Fitfashionilla ja sieltä löytyykin postaus hänen kokemuksistaan uusista Six Deuce housuista.

Jaden 2014 kilpailusaavutukset:

13.9 Jyväskylän SM-karsinnat +170 cm 1. sija ja junioreiden MM-kisapaikka
4.10 junioreiden MM-kilpailut +168 cm 4. sija
11.10 Nicole Wilkins Championships +168 cm 5. sija
12.10 SM-kilpailut +170 cm 4. sija

Six Deuce camomallisto lanseerattiin kesällä 2014 täysin uusitulla materiaalilla. Tämä materiaali on nykyisin käytössä kaikissa Six Deucen trikoissa lukuunottamatta Classic Collectionia.

Alla tuntomerkkejä uuden materiaalin housuille.

Uuden materiaalin housuissa on alla oleva "hintalappu" ostohetkellä kiinni. Mikäli tätä lappua ei ole, on kyseessä vanha materiaali mitä ei tule missään nimessä verrata tähän uuteen.

Alla olevista mallimerkinnöistä tunnistat niinikään uuden materiaalin:

Six Deuce housuissa oleva numerosarja kertoo aina mikä "versio" on kyseessä. Jersey, Vortex, Camo sekä Premium Athletic Camo on ensimmäisiä malliversioita ja niissä on heti alusta saakka ollut käytössä tämä uusi materiaali.

  Alla Jaden mietoksia uudesta materiaalista sekä kokemuksia Six Deuce trikoista ylipäätään, voit lukea jutun kokonaisuudessaan Jaden blogista Fitfashionilta.

  PS. Jade ei ollut sponsoroitavanamme kun hän kirjoitti tuon jutun ;) Alla otteita blogikirjoituksesta. 

  "Alustuksena kerrottakoon, että kokemusta löytyy todella monien treenihousujen verran useista eri merkeistä. Mulla on yhdet aikaisemmat SixDeucen housut Fitness Series 2.0-mallistosta, joten vertailukohdetta on. En voi kehua olleeni täysin tyytyväinen tuohon kyseiseen malliin, vaikka ne ovatkin hengittävyydeltään ja istuvuudeltaan huippuluokkaa ja niin edelleen, mutta materiaalin reagoiminen turhan herkästi nirhamiin oli mielestäni vähän tylsä juttu.

  Uusi mallisto on todellakin huomattavasti kaikinpuolin parempi kuin aikaisempi. Siinä missä vanhassa mallissa saattoi alkkarit vahingossa kyykätessä vilahtaa kankaan läpi, ei tässä uudessa mallissa ole huolta. Housut myös istuvat todella hyvin eivätkä valahda kinttuihin keskenkaiken, kiitos kiristysnauhojen. Kiristysnauhattomia housuja en juuri tämän vuoksi enää käytäkään, kun muuten aina saa olla nykimässä niitä kesken treenin ylöspäin. Kaikilla naisilla on välillä bad hair day, mutta mulla on välillä bad ass day, jolloin peppu näyttää omasta mielestä ihan kauhealta ja silloin turvaudun ehdottomasti näihin muotoilevan vaikutuksen vuoksi. Pakarat näyttävät kivan piukeilta eivätkä varmasti hölly ;) Materiaali on vielä ihan äärimmäisen hengittävä ja valitsen mielelläni nämä housut hikisimpiin treenimuotoihin, kuten HIIT:eihin ja plyometriseen treeniin. Teitä kiinnostaa varmaankin tietää nirhautuvatko nämäkin samalla lailla kuin edellinen malli? Vastaus on ei. En nyt ole yrittämällä yrittänyt saada kangasta menemään huonoksi, mutta olen kyllä laskenut käsipainot reisille ja antanut mave-tangon liukua sääriä pitkin eikä mitään ole tullut! Tämä kuulostaa nyt aivan maksetulta mainospuheelta, mutta ei todellakaan ole sitä, vaan mä oon yksinkertaisesti niin rakastunut tähän malliin :D"

   

  Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

  Asiakaspalvelu

  Ilmainen ja nopea toimitus

  Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

  Lisätietoja

  14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

  Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

  Lisätietoja

  Turvalliset ja helpot maksutavat

  Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

  Lisätietoja