Six Deuce vaatteet miesurheilijoilla

Sopivatko Six Deuce trikoot myös miehille?

Six Deuce valmistaa pääasiassa tekstiilejä naisille, mutta tässä esiteltävät malliston unisex housut sopivat mitoitukselta, leikkaukselta sekä kuoseiltaan erinomaisesti myös miesurheilijoille. Heavy Series Dri Fit t-paita on miehille tehty ja materiaalinsa ansiosta paita on äärimmäisen hyvä hikisimpiin treeneihin.

Six Deuce housut lämmittävät lihaksia huomattavan tehokkaasti samalla antaen mukavan kompression. Saumat eivät hierrä pidemmissäkään juoksusuorituksissa ja housut pysyvät paikallaan täydellisesti koko suorituksen ajan, oli kysessä sitten minkälainen treeni tahansa. Heavy Series paidan Dri Fit materiaali siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta ja näinollen paita on miellyttävä päällä koko treenin ajan.

Allekirjoittanut on juossut Six Deuce vaatteilla useita satoja kilometrejä, niin lyhyempää kuin pidempääkin lenkkiä sekä tehnyt lukuisia sali- ja track&field treenejä. Lukuisista käyttökerroista ja monipuolisista treeneistä huolimatta vaatteet ovat edelleen uuden veroisessa kunnossa, vaikka niillä on kontattu juoksuradalla ja vaikka mitä! Kosmeettisia vaurioita ei ole nähtävillä ja mikä parasta, vaatteet eivät haise lainkaan!

Ohessa kuvia Six Deuce treenivaatteista miehillä.

Six Deuce Unisex Heavy Series 2.0 Compression Pant ja Six Deuce Heavy Series Dri Fit Shirt.

 

 

Six Deuce Premium Athletic Camo Compression Pants

 

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja