Ajassa taaksepäin vuoteen 2012, Six Deuce Athletic Fitness Leggings

Tästä kaikki alkoi...

Six Deuce Athletic Fitness Leggings, throwback vuodelta 2012, jolloin Six Deuce lanseerasi ensimmäiset Fitness Leggingsit. Lycra -leggings oli tuolloin täysin uusi juttu markkinoilla. Näistä ensimmäisistä leggingseitä lähtien Six Deuce on ollut kiistaton suunnannäyttäjänä isoille printeille sekä tälle "second skin" materiaalille.

2015 malli, Six Deuce Athletic Fitness Leggings on päivitetty "Premium Athletic Brand" tekstillä kertomaan mistä brändissä tänä päivänä on kyse.

Tilaa heti omasi tästä 30:n housun pre-releasestä ettet jää ilman!

 

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja