Ajassa taaksepäin vuoteen 2012, Six Deuce Athletic Fitness Leggings

Tästä kaikki alkoi...

Six Deuce Athletic Fitness Leggings, throwback vuodelta 2012, jolloin Six Deuce lanseerasi ensimmäiset Fitness Leggingsit. Lycra -leggings oli tuolloin täysin uusi juttu markkinoilla. Näistä ensimmäisistä leggingseitä lähtien Six Deuce on ollut kiistaton suunnannäyttäjänä isoille printeille sekä tälle "second skin" materiaalille.

2015 malli, Six Deuce Athletic Fitness Leggings on päivitetty "Premium Athletic Brand" tekstillä kertomaan mistä brändissä tänä päivänä on kyse.

Tilaa heti omasi tästä 30:n housun pre-releasestä ettet jää ilman!

 

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja