Six Deuce Heavy Series housujen vuoden "koeajoraportti"

Kutakuinkin vuosi on nyt kulunut siitä kun otin käyttööni Six Deucen Heavy Series trikoot.

Tälle ajalle mahtuu juoksua noin 500km, track&field treenejä kymmeniä, salitreenejä pitkälti yli 100, polkupyöräilyä pitkälti yli 100 tuntia ym. On siis todella hikoiltu, kontattu juoksuradalla ja vaikka mitä.

Sublimoidut Six Deuce grafiikat ovat edelleen kuin uudet. Housut eivät haise lainkaan eikä ne ole missään nimessä mainittavasti menettänyt muotoaan, ei siis polvipusseja eikä venähtänyttä vyötäröä.

Ainoa minimaalisen pieni kosmeettinen vaurio tuli vyötärölle rannetukien tarranauhasta. 

Vuoden mittaiset käyttökokemukset Six Deuce-housuista on pelkästään positiiviset ja sanottakoon, että olen käyttänyt jokusilla juoksulenkeillä vertailun vuoksi myös paksummasta ("perinteisemmästä") materiaalista valmistetuttuja kilpailijan trikoita. Kyseinen materiaali ei itseäni miellytä lainkaan niin paljoa ja jo muutaman juoksutreenin ja pesun jälkeen printattu logo on halkeillut...

Six Deucen käyttämä materiaali on antibakteerinen eikä se siis ala haisemaan. Materiaali on myös suhteellisen kompressoiva ja lämpötilasta riippuen, se joko lämmittää tai viilentää. Tämä ominaisuun on mahtava!!

Oikein hoidettuna näistä saa todella pitkäikäiset treenikaverit! TUOTEINFO kannattaa lukea, siellä on lycra-tekstiiliEn hoitoon liittyvää yleistä infoa.

 

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja