Valitse käyttöösi parhaiten soveltuva housu.

Treenivaatteella on suuri merkitys treenin onnistumiseen. Lisäksi eri treeneihin kannattaa valita omanlaisensa vaatteet.

Hikisimipiin treeneihin lycra-housut ovat ehdottoman hyvät niiden erinomaisen hengittävyyden ansiosta. Ne lisäksi lämmittävät lihaksia ja pitävät ihon kuivana. Kuumalla ilmalla iho tuntuu viileämmältä ja viileämmällä ilmalla taas lämpimältä. Juoksulenkit, kuntopiirit, ylipäätään hikiset aerobiset treenit ovat ehdottomia "lycra-vaate treenejä". Lycra-tekstiili on myös antibakteerinen eli siihen ei tartu ja pinty hien haju. Kuntosalitreeneihin lycra-housut soveltuvat myös, kunhan muistaa, että lycra on materiaalina hiukka arempaa kun esim. Nylon-pohjainen materiaali. Valtaosa käyttää kuitenkin lycra-housuja jokaisessa treenissä niiden ylivertaisen käyttömukavuuden takia.

Six Deuce-trikoiden pää-asiallinen materialli on 82% Polyester / 18% Spandex.

Mm. maastavedoissa karhealla tangolla saattaa saada aikaiseksi pintanaarmuja lycra-housuihin. Jos siis koet, että treeneissäsi näin voisi käydä valitse näihin treeneihin esim. Six Deuce Classic-malliston Nylon-housu. Classic-malliston "Rough Version" trikoo on materiaaliltaan 85% Nylon / 15% Spandex. Nylonin ansiosta housun kulutuskestävyys on "älytön", mutta materiaalin hengittävyys sekä muut tekniset ominaisuudet eivät taas pärjää lycralle. Tässä kuitenkin housut niihin kaikista rankimpiin maastavetotreeneihin :)

 

 

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja