Six Deuce kevät/kesä 2015 uutuusmallit

Six Deuce lanseerasi juuri useita toinen toistaan hienompia trikoita. Jälleen on mukana designeja joita ei olla muilla brändeillä nähty.

Crossfit Fitness Leggings nousi välittömästi Six Deucen halutuimmaksi tuotteeksi ja kaikki myytiinkin hujauksessa loppuun. Lisää on tulossa kesäkuussa, joten ne ketkä jäivät nyt ilman kannattaa silmä tarkkana seurata Six Deuce Suomi Facebook-sivua.

 

Muita uutuusmallleja ovat trendikästä kuosia olevat Paisley Leggingsit, joilla olet taatusti trendin harjalla, olit sitten vapaalla tai treeneissä. Paisley toimii illanvietossa siinä missä lenkillä tai kuntosalillakin.

Geometrisin kuvion nokkelasti suunnitellut Nefertari Fitness Leggingsit tuovat esiin kovalla työllä hankitut lihakset parhaalla mahdollisella tavalla. Liukuvärjätty värikäs trikoo on kesän treeneihin huippuvalinta!

Digital Snake Fitness Leggings on Six Deucen taidonnäyte futuristisesta käärmekuosista :)

Ja viimeisenä yksi herkuista mitä ei vielä ole julkaistu myyntiin saakka. Mesh Hex Fitness Leggings. Mehiläiskennoa ja mesh-materaalia muistuttava aavistuksen liukuvärjätty trikoo on myös Six Deucen tapaan ainutlaatuinen. Julkaisu tällä ekana Yhdysvalloissa ja kesäkuussa sitten Euroopassa.

Uusien mallien mukana tuli taas yksi todella nerokas uudistus. Perinteiset koko/pesumerkintälaput on poistettu ja kaikki tarvittava info on Six Deucen tapaan sublimoitu kankaaseen. Enää ei tarvitse leikellä ärsyttävästi kutittavia koko/pesumerkintöjä pois. Eikä ne myöskään hiosta kumiprinttinä ihoa vasten.

Sublimaatiopainatus:

Sublimaatiopainatuksessa väri lämmitetään kankaan kuituun, jolloin muodostuu korkealaatuinen, tarkka ja kestävä painojälki. Painotekniikan ansiosta kankaan pintaan ei jää minkäänlaista kalvoa, sillä värit imeytyvät kankaaseen. Sublimoitu kangas säilyttää kaikki tekniset ominaisuutensa kuten mm. hengittävyyden ja joustavuuden.

Stay tuned ja muistakaa seurata Six Deuce Suomea Facebookissa sekä Instagramissa Six Deuce Finland.

 

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja