Six Deuce ennakkotilauksia

Six Deuce ennakkotilaukset käyvät kuumana. Miksi ennakkotilauksia ylipäätään tehdään ja miksi ennakkoon kannattaa tilata.

Ennakkotilaus on ainoa tapa varmistaa oma tuote. Kovasta maailmanlaajuisesta kysynnästä johtuen ovat maahan saatavat määrät tietyissä tuotteissa todella rajalliset. Six Deucella on 35 maahantuojaa ympäri maailman ja kun jokin tuote todenteolla breikkaa läpi yllättää kysyntä tarjonnan täysin. Avaamme näissä kovimman kysynnän kohdanneissa tuotteissa useimmiten mahdollisuuden tilata ennakkoon. Joskus käykin niin, että kun kuorma saapuu maahan on se jo myyty.

Nyt ennakkoon on tilattavissa todella pitkään lopussa ollut huippukysytty Fitness Series All White Hoodie hintaan 69,90€. Tutustu ja tästä.

Lisäksi ennakkotilaus on auki kertaheitolla ympäri maailman hitiksi muodostuneessa Crossfit Fitness Leggingissä. Kolmessa eri värissä saatavan teknisen trikoon hinta on 79,90€ ja tilauksesi pääset tekemään tästä.

PS. Ensimmäinen maahan tullut erä myytiin tunnissa loppuun :)

Tuotteet ovat saapuneet Six Deuce Europen varastolle Ruotsiin ja lähtevät kohti Suomea ensi viikolla. Ennakkotilauksien toimitukset pääsemme aloittamaan suunnitellusti viikon 24 aikana. Tilaukset puretaan tilausjärjestyksessä.

HUOM. Toimitus on meillä aina maksuton (postiennakoissa lisäämme 5€:n maksuttapalisän). Myös vaihto ja palautus on meillä maksuton.

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja