Six Deuce syksyn uutuudet

Six Deuce syksun uutuudet ovat ilmestyneet markkinoille. Mukana on trendikkäitä syksyisiä kuoseja, jotka toimivat niin treenissä kuin vapaallakin.

Persoonallinen inkakuvioinen Aztek -trikoo sekä aavikko-camo kuvioinen Desert Recon -trikoo julkaistaan lähipäivinä. Kannattaa seurata Six Deuce Suomi Facebookkia ahkeraan. Infoamme siellä koska tämä rajattu erä julkaistaan :) 79,90€ / kpl

Aztek

Six Deuce Aztek Leggings

Desert Recon

Six Deuce Desert Regon

 

Kaupasta löytyviä juuri julkaistuja uutuuksia alla. Osa malleista myi välittömästi tietyissä koissa loppuun. Kannattaa tsekata vieläkö omaa kokoa löytyy. Täydennyskuorma on matkalla Suomeen:)

Happopestyn näköinen harmaapohjainen Smoke Fitness Leggings. 79,90€

Six Deuce Smoke

Kropan muotoja imarteleva Beat Mode Fitness Leggings. 79,90€

Six Deuce Beat Mode

Riikinkukko on painettuna näiden supermageiden Peacock Leggingsien vasempaan reiteen. Riikinkukko symboloi muunmuassa kauneutta, rakkautta ja ylpeyttä. 79,90€

Six Deuce Peacock

Happopestyn näköinen ruskeapohjainen Haze Fitness Leggings. 79,90€

Six Deuce Haze

Näyttävä hiilikuitukuvioinen Carbon Fiber Fitness Leggings. 79,90€

Six Deuce Carbon Fiber

Trendikäs syksyinen ruutukuvioinen Red Tartan Leggings. 79,90€

Trendikkäät salmiakkiruutuiset Teal Argyle Leggingsit. 79,90€

 

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja