Huippuhalutut Six Deuce hupparit nyt saatavilla!

Pitkään loppuunmyytynä olleet Six Deuce -hupparit ovat nyt tilattavissa:

http://sixdeuce.fi/collections/hupparit

Kannattaa pitää kiirettä, sillä lisää tuskin enää tänä vuonna saamme. Hinta tällä täysin brodeeratulla hupparilla on 69,90€. Huppari on valmistettu laadukkaasta, pehmeästä ja paksusta esipestystä 320g/m² kankaasta. Esipesu minimoi kankaan kutistumisen pestessä.

Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset suoraan tilaamaan :)

Yhdistä huppari vaikka Jersey Leggingseihin ja kasassa on takuulla trendikäs ja laadukas paketti, niin salille kun vapaa-aikaankin.

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja