Huippuhalutut Six Deuce hupparit nyt saatavilla!

Pitkään loppuunmyytynä olleet Six Deuce -hupparit ovat nyt tilattavissa:

http://sixdeuce.fi/collections/hupparit

Kannattaa pitää kiirettä, sillä lisää tuskin enää tänä vuonna saamme. Hinta tällä täysin brodeeratulla hupparilla on 69,90€. Huppari on valmistettu laadukkaasta, pehmeästä ja paksusta esipestystä 320g/m² kankaasta. Esipesu minimoi kankaan kutistumisen pestessä.

Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset suoraan tilaamaan :)

Yhdistä huppari vaikka Jersey Leggingseihin ja kasassa on takuulla trendikäs ja laadukas paketti, niin salille kun vapaa-aikaankin.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja