Lycra-urheiluvaatteiden pesu ja hoito oikeaoppisesti

Tässä blogipostauksessa käymme läpi miten lycra-urheiluvaatteiden pesu ja hoito tulee oikeaoppisesti tehdä.

Pesumerkkien selitykset:

  • hienopesu 30°C (käsinpesu suositeltavaa)
  • pesu samanväristen kanssa
  • EI rumpukuivausta
  • EI kemiallista pesua
  • EI huuhteluaineita
  • EI silittämistä
  • EI kuivausta auringonvalossa

Lycra on elastinen kuitu, jota käytetään monentyyppisten asusteiden valmistukseen, aina alusvaatteista urheilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin. Lycra on Six Deuce-trikoiden pää-asiallinen materiaali.

Lycra-urheiluvaatteiden hoito

Lycra on helppohoitoinen kuitu/tekstiili. Mm deodorantit tai hikoilu eivät juurikaan vaurioita lycraa. Suora auringonvalo ja UV-säteet sensijaan haperruttavat helposti lycran kuituja, joten lycrasta valmistettuja vaatteita ei suositella kuivattavaksi suorassa auringon paisteessa.

Rumpukuivauskaan ei koskaan tee hyvää tekstiilille ja Six Deuce-trikoissa sitä ei missään nimessä tarvita. Trikoot kun kuivuvat todella nopeasti ihan itsellään! Silittäminen on  kielletty, koska kuumuus vaurioittaa lycraa.

Lycra-urheiluvaatteiden pesu

Lycran kuumuudensietokyky tulee huomioida myös treenivaatteiden pesun yhteydessä. Suositeltavaa on pestä trikoot aina käsin. Tai jos pesee koneessa niin nurinpäin, pesupussissa ja 30°C hienopesu-ohjelmalla.

Monien lycraa sisältävien treenivaatteiden pesutarvetta voidaan myös vähentää säännöllisellä huuhtelulla. Paras onkin aina treenin jälkeen huuhtasta trikoot juoksevan veden alla ja vain tarpeen vaatiessa pestä ne pesuaineen kanssa pesukoneessa.  Näin lycraa sisältävä tekstiili pysyy puhtaana ja vältyt samalla tekstiilin ylimääräiseltä pesemiseltä.

Nämä pikku asiat kun muistaa saa Six Deuce trikoista pitkä-aikaisen treenikaverin :)

 

 

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja