Millaiset ovat hyvät treenitrikoot?

Treenaaminen elämäntapana kasvaa kasvamistaan ja ihmiset haluavat yhdistellä treenimuotia vapaa-aikaan. Treenitrikoot päällä käydään kaupassa ja kahvilla ja samalla niiden tulee palvella myös siinä päätarkoituksessaan eli urheillessa. Elämäntavan kasvaminen on tuonut markkinoille valtavan määrän eri valmistajien tekstiilejä. Mitä tulee ottaa huomioon treenitirkoita ostaessa?

    

Kuvissa Six Deucen Jersey Leggings ja Two Toned Fitness Leggings. Tutustu trikoisiin tarkemmin oheisista linkeistä tai klikkaamalla kuvia.

Jersey Fitness Leggings

Six Deuce Two Toned Fitness Leggings

Mitä tulee ottaa huomioon valittaessa itselleen parhaat treenitrikoot?

Treenivaatteen tulee tottakai miellyttää omaa silmää, mutta ennenkaikkea vaatteen myös tulee olla teknisesti hyvä ja istua hyvin. Pelkkä hyvä ulkonäkö ei riitä. Treenivaatteilta osataan jo vaatia entistä enemmän teknisiä ominaisuuksia ja se näkyy muun muassa kompressiotekstiilien suosion kasvuna.

Kompressiotrikoot parantavat suorituskykyä, kestävyyttä sekä palautumista rasituksesta. Ne myös minimoivat merkittävästi loukkaantumisriskejä.

Kompressiotrikoot sopivat kaikenlaiseen liikuntaan. Kompressiovaatteiden tehtävä on tukea vartaloa ja lihaksistoa, sekä ohjata pintaverenkiertoa syvemmälle lihaksiin. Tällöin lihaksisto kestää rasitusta pidempään ja maitohapot hajoavat lihaksissa nopeammin.

Kompressiovaatteiden hyödyt:
- Tukee lihaksia
- Vähentää lihasten kipeytymistä
- Tehostaa verenkiertoa
- Nopeuttaa palautumista
- Auttaa jaksamaan harjoitukset paremmin
- Estää lihasten väsymistä ja loukkaantumisia
- Parantaa suorituskykyä

Treenivaatteen materiaali ja valmistustavat

Hyvän treenivaatteen merkki on myös, että materiaalit ovat laadukkaita ja antibakteerisia. Antibakteeriseen materiaaliin ei ajan saatossa pinty hien haju eikä bakteerit. Kyseiset materiaalit kuivuvat myös todella nopeasti ja niissä treenaaminen on materiaalin erinomaisen hengittävyyden ansiosta mukavaa. Tähän kun yhdistetään kompressio ja oikeanlainen saumarakenne, niin treenivaate on aikalailla täydellinen. Saumoissa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota siihen, että niissä on flatlock -tikkaus. Flatlock -sauma ei hierrä lainkaan!

         

Treenivaatteen painatukset

Sublimaatiopainatus on kestävin, näyttävin ja monipuolisin tapa painattaa tekstiiliä. Sen ansiosta printti sekä värit säilyvät virheettöminä ja kirkkaina koko vaatteen käyttöiän ajan. Sublimoidun kankaan tekniset ominaisuudet eivät kärsi suurista printeistä huolimatta.

Sublimaatiopainatuksessa väri lämmitetään kankaan kuituun, jolloin muodostuu korkealaatuinen, tarkka ja kestävä painojälki. Painotekniikan ansiosta kankaan pintaan ei jää minkäänlaista kalvoa, sillä värit imeytyvät kankaaseen. Sublimoitu kangas säilyttää kaikki tekniset ominaisuutensa kuten muun muassa hengittävyyden ja joustavuuden. Sublimoitu printti on ikuinen!

Myös tuotteen kokomerkinnät, pesuohjeet ym. voidaan sublimoida kankaaseen. Tällöin ei tarvitse käyttää ilkeästi ihoa kutittavia lappuja.

Tutustu laadukkaaseen Six Deuce mallistoon TÄSTÄ!

 

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja