Six Deuce Athlete Candice Lewis-Carter 2017 Arnold Classic Figuren voittoon!

Six Deuce urheilija, IFBB ammattilainen Candice Lewis-Carter voitti Arnold Classic Figure 2017 kilpailun maaliskuussa 2017. 32-vuotias Candice voitti Arnold Classicin ensimmäistä kertaa urallaan.  Treeneissä Candice luottaa Six Deuce tuotteisiin.

Candicen kisakuntoa

 

TILAA Six Deuce Sox Rough Grey

ENNAKKOTILAA Six Deuce Sox Soft Grey

Sox-mallin trikoo on uusi huippumukava tekninen trikoo Six Deucelta. Six Deuce Sox -trikoot ovat omiaan mm. vapaa-ajalle, lenkkeilyyn, kuntosalille sekä kaikenlaiseen liikuntaan. Integroidut kevyen kompression antavat säärystimet tukevat pohkeiden lihaksistoa, sekä ohjaavat pintaverenkiertoa syvemmälle lihaksiin ja jänteisiin tehostaen pohjelihaksien toimintaa. Housujen huippumukava pehmeältä puuvillalta tuntuva materiaali pitää ihosi kuivana sekä lihaksesi lämpiminä koko urheilusuorituksen ajan. Sox-mallien hinta 59,90€

 

Kevään kynnyksellä kannattaa tutustua myös suositun Six Deuce Jersey-trikoon valkoiseen uutuusmalliin.

Jersey White hinta 79,90€

Koko Six Deuce -trikoovalikoimaan pääset alta:

WWW.SIXDEUCE.FI

 

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja