Uutuustuote Six Deuce Sox

Joulukuussa 2016 Six Deuce esitteli uuden Sox-trikoon.  Six Deuce Sox-mallit on valmistettu täysin uudenlaisesta ja erilaisesta materiaalista kun muut Six Deuce-trikoot. 72% polyesteri 28% spandex materiaali on huippumukava päälle. Pehmeä materiaali tuntuu ihoa vasten puuvillalta, mutta omaa kuitenkin urheilitekstiileille vaadittavat ominaisuudet, jotka puuvillalta puuttuvat. Säärystinosa on tuttua Six Deuce-materiaalia. Integroidut kevyen kompression antavat säärystimet tukevat pohkeiden lihaksistoa, sekä ohjaavat pintaverenkiertoa syvemmälle lihaksiin ja jänteisiin tehostaen pohjelihaksien toimintaa. 

Sox-trikoissa on vahvat ja hiertämättömät overlock piilo-ommelsaumat ja normaalikorkuinen vyötärö kiristysnauhalla.

Six Deuce Sox-mallien hinta 59,90€

Klikkaa alla olevista kuvista tilaamaan.

 

 

malli: IFBB Pro Candice Lewis-Carter

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja