Palautus- ja vaihto-oikeus

Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää ja luotamme täysin tuotteisiimme. Välillä tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, joten ostoksen voi perua vielä silloinkin, kun tuotteet on jo saanut.

Normaalihintaisilla tuotteilla on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä, kun tuotteet on vastaanotettu. Ensimmäinen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Seuraavasta vaihdosta tai palautuksesta veloitetaan 8€ toimitus- ja käsittelykuluja / vaihto tai palautus. Myös alennustuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, josta veloitamme aina 8€ toimitus- ja käsittelykuluja. Lue tarkemmat ehtomme sivun lopusta.

Miten palautan tai vaihdan tilaukseni?

1.

Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme

Tavoitat meidät sähköpostitse info@urbantrade.fi.

2.

Viikkaa tuotteet takaisin alkuperäisiin pakkauksiin

Mytätty ryppyinen vaate ei ole myyntikuntoinen, joten viikkaathan vaatteet huolellisesti. Käsittelethän varoen myös tuotepakkausta.

3.

Täytä vaihto- ja palautuslomake

Lomakkeen saat tulostettua täältä. Pakkaa tuotteet alkuperäiseen kuoreen ja laita mukaan tilausvahvistuksesi. Ethän käytä kuoren sulkemiseen niittejä.

4.

Vie paketti postiin

Vie paketti postiin ja kerro, että olet tekemässä asiakaspalautuksen Urban Trade Finland Oy:lle (tunnus 635071).

5.

Ensimmäinen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen

Seuraavasta vaihdosta ja mahdollisesta palautuksesta veloitetaan 8€ toimitus- ja käsittelykuluja / vaihto tai palautus.

Palautusosoite

Urban Trade Finland Oy
Hinkkitie 7
36200 Kangasala

Vaihto- ja palautusehdot

Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää ja luotamme täysin tuotteisiimme. Välillä tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, joten ostoksen voi perua vielä silloinkin, kun tuotteet on jo saanut. Six Deuce housujen ylivertaisen käyttömukavuuden koet vasta urheillessa, jonka jälkeen tuotteiden vaihtaminen- ja palauttaminen ei enää ole mahdollista. Ensimmäisen treenikokemuksen jälkeen tosin et Six Deuce trikoista halua enää luopuakaan.

Teemme parhaamme jotta tuotteista saisi jo nettisivujen kautta mahdollisimman tarkan käsityksen ja kuvan. Kootkin menevät yleensä kerralla oikein, jos vain noudattaa kokosuosituksiamme.

Normaalihintaisilla tuotteilla on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä, kun tuotteet on vastaanotettu. Ensimmäinen tuotevaihto tai palautus on asiakkaalle aina ilmainen. Seuraavasta vaihdosta ja mahdollisesta palautuksesta veloitetaan 8€ toimitus- ja käsittelykuluja / vaihto tai palautus. Mahdolliset alennuskoodit ja kampanjat normaalihintaisissa tuotteissa ei vaikuta vaihto- ja palautusoikeuteen.

Alennustuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mutta se ei ole maksuton. Palautus tulee tehdä Urban Trade Finland Oy:n asiakaspalautuksena ja tällöin palautettavasta summasta vähennetään 8€ toimitus- ja käsittelykuluja. Mikäli palautuksen ehdot eivät täyty, lähetetään tuote takaisin asiakkaalle ja siitä veloitetaan 8€:a toimitus- ja käsittelykuluja. Huomaathan, että myynnistä poistuvia tuotteita ei ole välttämättä mahdollista vaihtaa.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kaikkien tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, eli sovittaa saa, käyttää ei. Tuotelappujen poistaminen on aina ostopäätös. Mikäli taloudessa on lemmikkejä, tulee asiakkaan puhdistaa tuotteet mahdollisista kissan tai koiran karvoista. Mikäli näin ei ole tehty ei tuotteella ole vaihto- ja palautusoikeutta. Likaantuneita, käyttöönotettuja, pestyjä tai rikottuja tuotteita emme hyvitä koskaan. Tällöin tuote toimitetaan takaisin asiakkaalle ja asiakaspalautuksesta sekä uudesta toimituksesta veloitetaan 8€:a toimitus- ja käsittelykuluja.

Lahjakorttia ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi, eli lahjakortilla ostettua tuotetta ei voi palauttaa.

Tuotteet tulee palauttaa Urban Trade Finland Oy:lle ainoastaan Postin asiakaspalautuksella (tunnus 635071).

Posti kuljettaa asiakaspalautuksia normaalisti 4-10 päivää, siis hitaammin kuin normaalia postia. Käsittelemme kuitenkin vaihdot ja palautukset heti ne saatuamme.

Rahojen palautus saattaa pankista riippuen kestää 7-14 päivää.

Tilauksen mukana tulleet mahdolliset bonus, lahjakortti ym. edut poistuvat voimasta jos asiakas palauttaa niihin oikeuttaneen tilauksen.

HUOM! Säilytä asiakaspalautuksesta saamasi kuitti sekä lähetyksen seurantatunnus. Korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan vain kuittia vastaan.

Huom! Asiakaspalautusta ei hyvitetä seuraavissa tapauksissa

Mikäli palautettava tuote on virheellinen (kuten esim. vaurioitunut, käyttöönotettu, se tuoksuu pesuaineelta, on likainen tai siinä on lemmikkieläinten karvoja) ei Urban Trade Finland Oy ole velvollinen hyvittämään tuotetta vaan tuote palautetaan asiakkaalle.

Mikäli palautettavasta tuotteesta puuttuu alkuperäinen muovipakkaus tai tuotteessa kiinni olevat tuotelaput ei Urban Trade Finland Oy ole velvollinen hyvittämään tuotetta vaan tuote palautetaan asiakkaalle.

Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja