Toimitusehdot

Voimassa 10.4.2017 alkaen. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy MJP Group Oy, Y-tunnus 2643976-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Jos haluat tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@sixdeuce.fi. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta sixdeuce.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tarvittaessa:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman
  • tilatut tuotteet
  • maksutavan

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

PayPal

PayPal ei ole pankki, mutta toimii pitkälti samalla tavalla. Voit siirtää PayPal-tilillesi rahaa, jonka jälkeen verkkokauppamaksaminen hoituu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. PayPal-maksusta ei tule asiakkaalle lisäkuluja. PayPalin kautta voi maksaa myös luottokortilla.

Paytrail - Maksupalvelu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Paytrail - Verkkopankkimaksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Arkipäivisin ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähtevät yleensä varastoltamme samana päivänä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, tai toimitus muusta syystä viivästyy, pyritään siitä ilmoittamaan asiakkaalle viipymättä. 

HUOM! MJP Group Oy ei vastaa mahdollisista viivästyksistä Matkahuollon toimituksissa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitus on kaikilla kaikilla maksutavoilla ilmainen. MJP Group Oy toimittaa tuotteet Matkahuollon palveluilla lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

Palautusehdot

Tuotteilla on normaalisti 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä, kun tuotteet on vastaanotettu.

Tuotteet on palautettava MJP Group Oy:lle 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Emme aloita rahan palautusprosessia, ennenkuin palautettava tuote on hallussamme.

Emme vastaanota palautuksia jotka on lähetetty yli 14 vrk kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Kaikki palautukset tulee toimittaa Matkahuollon kautta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jotta asiakkaalla on oikeus saada maksamansa kauppasumma takaisin, on palautettavassa tuotteessa oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan ja tuotteen tulee olla käyttämätön.

Ilmoita palautuksestasi tai tuotevaihdostasi etukäteen sähköpostitse info@sixdeuce.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 045 208 1161, jolloin annamme tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen. Kun tuotteet ovat palautuneet MJP Group Oy:lle ja palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan tai lasku perutaan Paytrailin järjestelmän kautta. Rahansiirto voi kestää pankista riippuen max. 14 päivää.

Tilauksen mukana tulleet mahdolliset bonus, lahjakortti ym. edut poistuvat voimasta jos asiakas palauttaa niihin oikeuttaneen tilauksen.

Palautusosoite

Matkahuollon asiakaspalautustunnus: 9510608
MJP Group Oy
Sammonkatu 82
33540 TAMPERE

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruttaa tilauksesi tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse info@sixdeuce.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 045 208 1161. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@sixdeuce.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 045 208 1161.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. 

Tietoturva

Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä sixdeuce.fi:n ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MJP Group Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, sekä oikeuden sulkea asiakastilin, ja perua tai purkaa kaupat ilman eri syytä. Vahingonkorvaustapauksessa pidätämme oikeuden korvata tuotteet korkeintaan täydestä hinnasta, mutta hyvänä asiakaspalveluna saatamme hyvittää enemmänkin.

Johtuen tietokoneen näytön asetuksista tuotekuvissa saattaa esiintyä lieviä sävyeroja. Olemme muokanneet sävyt vastaamaan kutakin väriä mahdollisimman todenmukaisesti.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja