Toimitusehdot

Voimassa 10.4.2017 alkaen. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Urban Trade Finland Oy, Y-tunnus 2329965-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Jos haluat tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@urbantrade.fi. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta sixdeuce.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tarvittaessa:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman
  • tilatut tuotteet
  • maksutavan

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Luotto- ja pankkikortit

Luotto- ja pankkikorteilla (Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard) maksettaessa käytämme turvallista PAYMILL maksunvarmentajaa. Nyt luotto- ja pankkikorteilla maksaminen on helppoa ja nopeaa verkkokaupan kassalla. Sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään, siirtyä pois verkkokaupastamme tai omistaa PayPal-tiliä voidaksesi maksaa kortilla.

PayPal

Voit maksaa PayPal maksulla jos sinulla on PayPal tunnukset. Lisäksi PayPal maksulla voi maksaa Luotto- ja pankkikorteilla (Visa tai Mastercard). Tilauksen yhteydessä sinut ohjataan PayPal:in sivulle, jossa voit maksaa joko käyttäen PayPal-tiliäsi tai kirjautumalla sisään luotto- tai pankkikortilla jolloin maksut varmentaa PayPal. Tämän jälkeen sinut ohjataan takaisin sixdeuce.fi verkkokauppaan vahvistaaksesi tilauksesi.

Luo itsellesi PayPal-tili ilmaiseksi osoitteessa PayPal.com. PayPalilla on jo lähes 200 miljoonaa käyttäjää, ja voit maksaa sillä verkossa lähes missä vain! PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista, sekä kuluttajan etuna on ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, sillä PayPal toimii välikätenä.

Maksaminen verkkopankissa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Yhteystiedot: Maksuturva Group Oy y-tunnus: 2121703-0 Keilaranta 5 02150 ESPOO Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00 www.maksuturva.fi

Tililuotto (lasku- ja osamaksu)

Kun teet ostoksesi Resurs Bankin luotolla, et maksa ostoksen yhteydessä mitään. Saat laskun vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Voit myös maksaa koko ostoksen kerralla pois, jolloin saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa 60 päivää.

Lisätiedot: tililuoton tuotekuvaus, Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot, sekä Resurs Bank AB:n yleiset ehdot.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Voit myös maksaa tilauksesi tilisiirtona suoraan meille, jolloin tilaamasi tuotteet ovat varattuna sinulle 14 vuorokautta. Tarvittavat tiedot maksun suorittamiseksi löydät alta sekä saat ne myös tilauksen teon yhteydessä. Lähetämme tilauksesi heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit nopeuttaa tilauksesi käsittelyä lähettämällä kuitin suorituksestasi sähköpostiimme info@urbantrade.fi.
HUOM! Ellei suoritus näy tilillämme 14 vuorokauden sisällä tilauspäivästä, tilaus peruuntuu automaattisesti.

Maksun saaja: Urban Trade Finland Oy
IBAN: FI68 5104 0020 1288 76
viesti: kirjoita viestikenttään tilauksesi tilausnumero SD**** ja nimesi
summa: tilauksesi loppusumma

Toimitustavat

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Arkipäivisin ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähtevät yleensä varastoltamme samana päivänä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, tai toimitus muusta syystä viivästyy, pyritään siitä ilmoittamaan asiakkaalle viipymättä. 

HUOM! Urban Trade Finland Oy ei vastaa mahdollisista viivästyksistä Postin jakelussa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitus on kaikilla kaikilla maksutavoilla ilmainen. Urban Trade Finland Oy toimittaa tuotteet Postin palveluilla. Normaalisti luotto- ja pankkikortilla (Visa tai Mastercard), Paypalilla, verkkopankkimaksulla tai tilisiirrolla maksetut pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon. Isomman paketin joudutte noutamaan Postin noutopisteestä.

Palautusehdot

Tuotteilla on normaalisti 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä, kun tuotteet on vastaanotettu.

Tuotteet on palautettava Urban Trade Finland Oy:lle 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Emme aloita rahan palautusprosessia, ennenkuin palautettava tuote on hallussamme.

Emme vastaanota palautuksia jotka on lähetetty yli 14 vrk kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Kaikki palautukset tulee toimittaa Postin kautta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jotta asiakkaalla on oikeus saada maksamansa kauppasumma takaisin, on palautettavassa tuotteessa oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan ja tuotteen tulee olla käyttämätön.

Liitä palautuksen mukaan saamasi tilausvahvistus sekä oheinen lomake täytettynä. Kun tuotteet ovat palautuneet Urban Trade Finland Oy:lle ja palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi. Rahansiirto voi kestää pankista riippuen max. 14 päivää.

Alennustuotteilla EI ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. 

Tilauksen mukana tulleet mahdolliset bonus, lahjakortti ym. edut poistuvat voimasta jos asiakas palauttaa niihin oikeuttaneen tilauksen.

HUOM! Ota AINA yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta tai vaihtoa.

Palautusosoite

Urban Trade Finland Oy
Hinkkitie 7
36200 Kangasala

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruttaa tilauksesi tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse info@urbantrade.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 040 759 6737

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@urbantrade.fi tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon 040 759 6737.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Tietoturva

Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä sixdeuce.fi:n ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Urban Trade Finland Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin, sekä oikeuden sulkea asiakastilin, ja perua tai purkaa kaupat ilman eri syytä. Vahingonkorvaustapauksessa pidätämme oikeuden korvata tuotteet korkeintaan täydestä hinnasta, mutta hyvänä asiakaspalveluna saatamme hyvittää enemmänkin.

Johtuen tietokoneen näytön asetuksista tuotekuvissa saattaa esiintyä lieviä sävyeroja. Olemme muokanneet sävyt vastaamaan kutakin väriä mahdollisimman todenmukaisesti.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja