Six Deuce Tuoteinfo

Materiaali:

Six Deuce -trikoiden materiaalina käytetään korkealaatuista, kovaa kulutusta kestävää antibakteerista erikoiskangasta, 72% Polyester / 28% Spandex. Tämä "Second Skin" -materiaali on nimensä mukaisesti kuin toinen ihosi. Se on ihoa vasten mukavan pehmeä, kevyt sekä hyvin hengittävä ja samalla lihaksia tukeva ja lämmittävä. Lämpösäädelty materiaali lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla. Materiaalin teknisten ominaisuuksien sekä istuvuuden ansiosta Six Deuce -trikoiden käyttömukavuus on paras mahdollinen.

Overlock piilo-ommelsaumat:

Six Deuce -trikoissa käytettävä overlock piilo-ommelsauma takaa kankaalle ja saumoille parhaan mahdollisen elastisuuden sekä pitkän käyttöiän. Miellyttävän pehmeät ja litteät overlock-saumat eivät hierrä eivätkä ärsytä ihoa liikkuessa.

Kompressio:

Kevyen kompression antavat Six Deuce -trikoot parantavat suorituskykyä, kestävyyttä sekä palautumista rasituksesta. Kompressiovaatteet sopivat kaikenlaiseen liikuntaan. Kompressiovaatteiden tehtävä on tukea vartaloa ja lihaksistoa, sekä ohjata pintaverenkiertoa syvemmälle lihaksiin. Tällöin lihaksisto kestää rasitusta pidempään ja maitohapot hajoavat lihaksissa nopeammin.

Kompressiovaatteiden hyödyt:

 • Tukee lihaksia
 • Vähentää lihasten kipeytymistä
 • Tehostaa verenkiertoa
 • Nopeuttaa palautumista
 • Auttaa jaksamaan harjoitukset paremmin
 • Estää lihasten väsymistä ja loukkaantumisia
 • Parantaa suorituskykyä

Urheilusuoritusten lisäksi kompressiovaatteita käytetään myös palautumisessa, töissä, vapaa-ajalla ja vammojen hoidossa.

Sublimaatiopainatus:

Six Deuce -trikoissa käytetty sublimaatiopainatus on kestävin, näyttävin ja monipuolisin tapa painattaa tekstiiliä. Sen ansiosta printti sekä värit säilyvät virheettöminä ja kirkkaina koko vaatteen käyttöiän ajan. Sublimoidun kankaan tekniset ominaisuudet eivät kärsi suurista printeistä huolimatta. Sublimaatiopainatuksessa väri lämmitetään kankaan kuituun, jolloin muodostuu korkealaatuinen, tarkka ja kestävä painojälki. Painotekniikan ansiosta kankaan pintaan ei jää minkäänlaista kalvoa, sillä värit imeytyvät kankaaseen. Sublimoitu kangas säilyttää kaikki tekniset ominaisuutensa kuten mm. hengittävyyden ja joustavuuden.

Lycratekstiilien pesuohje:

 • Hienopesu 30°C (käsinpesu suositeltavaa)
 • Pesu samanväristen kanssa
 • EI rumpukuivausta
 • EI kemiallista pesua
 • EI huuhteluaineita
 • EI silittämistä
 • EI kuivausta auringonvalossa

Lycra on yleisesti käytössä johtavimmilla tuotemerkillä heidän urheilutekstiileissään. Lycra urheilutekstiilien materiaalina on äärimmäisen hyvä ja oikein käytettynä lycra-tekstiilit kestävät pitkään ja näyttävät sekä tuntuvat hyviltä koko niiden käyttöiän ajan.

Lycrasta yleisesti:

Elastaani (lyhenne EA tai EL on kevyt polymeerikuitu, joka kestää hyvin erilaisia kemikaaleja (deodorantit) ja hikoilua. Elastaani on kemialliselta rakenteeltaan lähellä polyuretaania. Auringonvalo, lika ja kuumuus kuitenkin heikentävät kuitua ja elastaanituotteita olisikin pestävä usein. Uimahallissa käynnin jälkeen tulisi uimapuku huuhtoa vedellä, jotta kloori saataisiin pois. Elastaania käytetään mm. urheilu- ja vapaa-ajanasuissa sekä alus- ja päällysvaatteissa. Tunnettu kauppamerkki on Lycra. Pohjois-Amerikassa elastaanista käytetään nimeä Spandex.

Lähde: Wikipedia

Six Deuce koot:

Kokotaulukoiden mitoitukset ovat ohjeellisia. HUOM! Jos olet kahden koon välissä, kannattaa valita suurempi koko.

Naisten trikoot

Naisten hupparit

Unisex trikoot

XS = 28" vyötärö tai nainen 50 - 60 kg
S = 30" vyötärö tai nainen 60 - 70 kg
M = 32" vyötärö tai nainen 70 - 80 kg
L = 34" vyötärö tai nainen 80 kg >
XL = 36" vyötärö

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit poistua listalta milloin vain. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Lähetämme tilauksia Matkahuollon palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, MobilePayllä sekä Collector- tai Jousto-laskulla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja