Tietoa meistä

Six Deucen suomalaista verkkokauppaa ylläpitää Urban Trade Finland Oy, joka on vuonna 2009 perustettu tekstiilien maahantuontiin sekä agentuuriin erikoistunut yritys. Tutustu lisää yritykseemme verkkosivuilla www.urbantrade.fi.

Verkkokaupastamme löydät aina laajimman mahdollisen Six Deuce -valikoiman. Maahantuojana toimitamme Six Deuce -tuotteet myös jälleenmyyjillemme ympäri Suomea.

Meiltä tilaaminen on luotettavaa, helppoa ja nopeaa. Urban Trade Finland Oy kuuluu korkeimpaan AAA-Luottoluokkaan, johon kuuluu meidän lisäksi vain noin 2,6% kaikista suomalaisyrityksistä.


Lähetämme sähköpostia noin kerran kuukaudessa, ja voit poistua listalta milloin vain.

Asiakaspalvelu

Ilmainen ja nopea toimitus

Toimitus on aina ilmainen. Postitamme tilauksia Postin palveluilla jokaisena arkipäivänä, ja toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pienemmät paketit tulevat kirjeenä postilaatikkoon, isommat paketit tulee noutaa Postin noutopisteestä.

Lisätietoja

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Ensimmäinen normaalihintaisen tuotteen vaihto tai palautus on sinulle ilmainen. Alennustuotteiden vaihdosta tai palautuksesta veloitamme 8 euron käsittelykulun.

Lisätietoja

Turvalliset ja helpot maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla, PayPalilla, kätevästi verkkopankissa, Resurs Bankin laskulla tai ennakkomaksuna tilisiirrolla. Käytämme SSL-salausta: verkkokaupassamme asiointi on aina turvallista.

Lisätietoja